Netwerk Heup/Knie

Netwerk Heup/Knie

Orthopedie heup en knie Netwerk voor zorgverleners in regio Gooi en omstreken

Welkom bij het Orthopedie Heup en Knie Netwerk, een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken aangesloten bij FVGO in de regio Gooi en Omstreken. Ons netwerk richt zich op het bieden van gespecialiseerde zorg voor patiënten met orthopedische aandoeningen, met een specifieke focus op de heup en knie.

Onze focus:

  • Deskundigheid en ervaring: Onze leden hebben specifieke ervaring en deskundigheid op het gebied van orthopedie, met name gericht op aandoeningen van de heup en knie.
  • Van artrose tot revalidatie: Wij behandelen patiënten met diverse orthopedische aandoeningen, variërend van artrose van de heup en knie tot en met de revalidatie na een gewrichtsvervangende operatie, zoals een totale heup- of knieoperatie.
  • Protocollaire werkafspraken: We hanteren heldere en protocollair vastgestelde werkafspraken, gebaseerd op de meest recente inzichten in revalidatie. Dit garandeert een constante goede kwaliteit van zorgverlening aan onze patiënten.

Wat wij bieden:

  • Kwalitatieve zorg dichtbij kuis: Patiënten in de regio Gooi en Omstreken kunnen rekenen op een hoog niveau van behandeling en begeleiding door goed opgeleide en ervaren fysiotherapeuten, rechtstreeks in hun eigen buurt of zelfs aan huis indien nodig.
  • Samenwerking met ziekenhuizen en klinieken: We werken nauw samen met ziekenhuizen en klinieken in de regio om de beste zorg voor onze patiënten te waarborgen.
Vraag aan
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Aanmelden praktijk voor FVGO

Is je praktijk nog geen lid van FVGO? Meld je dan hier aan.

Aanmelden praktijk

Aanmelden zorgverlener voor netwerk heup/knie

Ben je zorgverlener? Meld je dan aan via dit formulier

Aanmelden zorgverlener