Netwerk Schouder

Netwerk Schouder

Netwerk schouder voor zorgverleners in regio Gooi en omstreken

Welkom bij het Schouder Netwerk Gooi en Omstreken, een samenwerkingsverband van gespecialiseerde fysiotherapiepraktijken die zich richten op het verbeteren en transparant maken van de zorg voor patiënten met schouderklachten.

Ons doel:

  • Verbetering van zorg: We streven ernaar om de fysiotherapeutische zorg bij patiënten met schouderklachten te verbeteren door middel van intensieve samenwerking en kennisdeling tussen gespecialiseerde collega’s.
  • Transparante zorg: Door ons te richten op het onderzoek en de behandeling van schouderklachten kunnen we transparante zorg bieden op basis van de meest recente kennis en richtlijnen.

Wat wij bieden:

  • Gespecialiseerde zorg: Onze deelnemende praktijken zijn gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van schouderklachten, waardoor patiënten kunnen rekenen op hoogwaardige en gespecialiseerde zorg.
  • Continu bijscholing: Door regelmatige bijscholing en het delen van kennis en ervaringen binnen ons netwerk, kunnen we het hoge niveau van fysiotherapeutische zorg voor schouderklachten waarborgen.
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Voorwaarden deelname
Schouder netwerk

De samenwerking tussen het netwerk en de fysiotherapeut wordt vastgelegd in een verklaring. Via onderstaande button kunt u de voorwaarden voor toelating van fysiopraktijken aanvragen.

Vraag aan

Meer informatie kunt u vinden op de website van Schoudernetwerk Gooi en Eemland.

Bezoek website
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Partners

Het Schouder Netwerk (SNGE) is lid van het Schouder Netwerk Nederland (SNN).

SNGE werkt samen met de schouderpoli van het Meander medisch centrum Amersfoort , met het Schouder en Elleboogcentrum van Tergooi en het Kenniscentrum van de Hogeschool Amsterdam.

Netwerk Schouder
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Aanmelden praktijk voor FVGO

Is je praktijk nog geen lid van FVGO? Meld je dan hier aan.

Aanmelden praktijk

Aanmelden zorgverlener voor netwerk schouder

Ben je zorgverlener? Meld je dan aan via dit formulier.

Aanmelden zorgverlener