Netwerk Oncologie

Netwerk Oncologie

Oncologie netwerk voor zorgverleners in regio Gooi en omstreken

Welkom bij het Oncologie Netwerk, een samenwerkingsverband van eerste- en tweedelijns fysiotherapiepraktijken aangesloten bij FVGO in de regio Gooi en Omstreken. Ons netwerk richt zich op het bieden van gespecialiseerde zorg voor oncologische patiënten, zowel tijdens als na hun medische behandeling.

Onze focus:

  • Specifieke deskundigheid: Onze leden hebben specifieke deskundigheid op het gebied van training en behandeling van de oncologische patiënt. We zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen binnen de oncologie.
  • Kwaliteit en borging: Het netwerk borgt de kwaliteit van de oncologische zorg door heldere werkafspraken, duidelijke instroom- en scholingscriteria en door continu te investeren in regionale bij- en nascholing voor onze zorgverleners.

Wat wij bieden:

  • Integrale zorg: Patiënten met kanker in de regio kunnen rekenen op een integrale benadering van hun zorgbehoeften, waarbij fysiotherapie een belangrijke rol speelt in hun herstel- en revalidatieproces.
  • Behandeling en begeleiding dichtbij huis: Onze aangesloten praktijken bieden oncologische patiënten de mogelijkheid om tijdens en na hun medische behandeling hoogwaardige zorg en begeleiding te ontvangen, rechtstreeks in hun eigen vertrouwde omgeving.

Op zoek naar meer informatie over het Oncologie netwerk? Bezoek de website

Bezoek website
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Voorwaarden deelname in het Netwerk Oncologie

Een fysiotherapeut met een vermelding op de Zorgzoeker van het Onconet kan namens haar praktijk lid worden van het netwerk oncologie.

De samenwerking tussen het netwerk en de oncologische fysiotherapeut wordt vastgelegd in een verklaring. Via onderstaande button kunt u de voorwaarden voor toelating van fysiopraktijken aanvragen.

Vraag aan
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Aanmelden praktijk voor FVGO

Is je praktijk nog geen lid van FVGO? Meld je dan hier aan.

Aanmelden praktijk

Aanmelden zorgverlener voor oncologie netwerk

Ben je zorgverlener? Meld je dan aan via dit formulier.

Aanmelden zorgverlener