Netwerk Ouderen

Netwerk Ouderen

Netwerk kwetsbare ouderen voor zorgverleners in regio Gooi en omstreken

Welkom bij het Netwerk Kwetsbare Ouderen, een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken aangesloten bij FVGO in de regio Gooi en Omstreken. Ons netwerk richt zich op het bieden van gespecialiseerde zorg en begeleiding voor kwetsbare ouderen in onze gemeenschap.

Onze focus:

  • Specifieke deskundigheid: Onze leden hebben specifieke deskundigheid op het gebied van training en begeleiding van kwetsbare ouderen. We begrijpen de unieke behoeften en uitdagingen van deze doelgroep en zijn goed uitgerust om hen te ondersteunen in hun zorgtraject.
  • Kwaliteit en continuïteit: Het netwerk waarborgt de kwaliteit van de zorg voor kwetsbare ouderen door heldere onderlinge werkafspraken, duidelijke opleidings- en instroomcriteria en door voortdurende regionale bij- en nascholing van onze zorgverleners.

Wat wij bieden:

  • Persoonlijke zorg en begeleiding: Kwetsbare ouderen uit de regio Gooi en Omstreken kunnen bij ons rekenen op een kwalitatief goede behandeling en begeleiding, afgestemd op hun individuele behoeften en omstandigheden.
  • Zorg dichtbij huis: Onze praktijken zijn gemakkelijk bereikbaar en bieden zorg en ondersteuning rechtstreeks in de vertrouwde omgeving van de kwetsbare oudere.
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Voorwaarden voor deelname in het Netwerk Kwetsbare Ouderen

De samenwerking tussen het netwerk en de praktijk wordt vastgelegd in een verklaring. Via onderstaande button kunt u de voorwaarden voor toelating van fysiopraktijken aanvragen.

Vraag aan
Fysiotherapeuten Vereniging het Gooi en Omstreken

Aanmelden praktijk voor FVGO

Is je praktijk nog geen lid van FVGO? Meld je dan hier aan.

Aanmelden praktijk

Aanmelden zorgverlener voor ouderen

Ben je zorgverlener? Meld je dan aan via dit formulier.

Aanmelden zorgverlener